2020-01-30
尽管呢间舖好出名⋯但台细到我要将背囊放系身上,摆左沙律,水,牛扒,饭同餐具之后已经冇位。食饭要好小心翼翼咁食食呢餐饭简直如同打仗⋯攞左飞之后明明写话有店员领位,结果我等左一阵先知要自己揾店员报人数⋯一入来,摆低包包即刻冲出去攞餐具都赶唔切,我未攞到沙律计时器已经响起,不得不放牛扒系台跟著去攞餐具。话说虽然介绍中写扒系加热到一成熟上桌,但我收到嘅系超过三成啰我一放到台上即刻反面,结果都系韧嘅⋯服务态度参差不齐,开头领位嘅姨姨同取餐处嘅阿叔都系「无声式服务」。问多声张台系边,都系用手指指。我知呢度系自助,但都写明有店员嘅,我就觉得无声服务感受好差⋯不过之后我不慎将水杯倒覆,一位年轻服务生帮我抹台拖地,人又好好,亦无黑面,所以好难评价我想讲啲食物质素系同价格相匹配嘅,真牛肉,酱料多选择,沙律够新鲜,连风评淡如白水嘅牛肉汤我都觉得系ok。但就用餐环境及速度而言都让我觉得好窘迫