2019-07-18 1400 浏览
#小秘书 妈妈好钟意食「巨记」 嘅 #柠檬姜 㗎,今日过开嚟 #尖沙咀 上堂,见时候尚早,就先兜去「巨记」买盒🍋醒吓佢。如果大家有追开电视剧,晚晚应该睇唔少「巨记」嘅广告,但系好多时我都只会喺澳门帮衬,而今日 #尖沙咀之行 却系第一次。一盒廿包装卖$32,再买三盒嘅话就再减每盒$4😅 虽然折扣唔系多,但系我居然都有谂咗两秒先叫自己停手... 师奶上身😅🤣虽然我买嘅嘢唔多,不过服务员都系笑笑口嘅,不枉系做游客生意👍🏻 #小秘书 放学嘅时候好肚饿,打开咗一包嚟试味... hmm 味道确系唔系我杯茶,姜味好浓,又甜甜地咁,用嚟止吓闷气我谂都唔错嘅🤤 不我就宁愿饮可乐喇🤣

2019-07-18
外卖自取
$32 (其他)