2024-10-11
首先本人在11 Oct 2024 在OpenRice 19:00 Order2至4人套餐,套餐可以于30 mins 后取,19:34 本人见到app 上显示可以取餐就到达Pick up 位置,当时第一位长髪女职员话等多几分钟就可以取,但本人等到20:05感到有点不对劲,就再问职员,今次男职员话整紧就快到,后来比咗一份不是本人order 的单个Pizza, 原来他睇错单,后来有第三位职员话人哋系经OpenRice 现在先即刻整,本人火都黎🤬🌟代表第一个女职员喺度耍我🌟 不停用背脊对住Counter 细细声讲好难顶,而第二位男职员系咁同我Say Sorry , 又话offer 送番3个Doughnut 但本人不需要,只系觉得此餐厅的管理方式有待改善!第一位女职员如果你知道比较多订单你可以直接同客人沟通,客人系会理解而唔系耍个客人要其他人帮你顶罪!食物系超级好食👍🏻👍🏻👍🏻本人会再次帮衬!希望下次你哋有所改善,服务提升!
2至4人套餐,套餐可以于30 mins 后取,
食物系超级好食👍🏻👍🏻👍🏻
本人会再次帮衬!
希望下次你哋有所改善,服务提升!