香港人食野真系又要好食,又要抵食,食店要系呢个消费者要求如此高既情况下生存真系唔简单樱桃一直系我既面包店心水,皆因佢真系完全做到好食+抵! 可能其中一个好大既原因系其实热辣辣既面包真系难食极有限,仲要佢既面包讲紧既系辣手既而樱桃既面包真系差唔多我每一次都好好彩佢出炉,可能系佢出得真系好密,最多出炉既系菠萝包同鸡尾包,呢2个亦系我既心水之选佢买紧既面包系比一般既平, 讲紧真系几蚊鸡,好抵食今次食既系鸡尾包同墨西哥包鸡尾包:保持水准,有拎落辣手既面包,软绵绵既,入面既涵料好丰富,但个人比较钟意食少啲涵既可悉随尊便自减涵料墨西哥包:讲紧既都系软绵绵既面包,有一点点带咸,都系菠萝包好食啲!小贴士系出炉既面包系胀卜卜,充满光泽既,多数系一盘数量比较多既摆左系度,又或者睇下边个位多啲人系度夹面包吧

最多出炉既系菠萝包同鸡尾包,呢2个亦系我既心水之选
佢买紧既面包系比一般既平, 讲紧真系几蚊鸡,好抵食

今次食既系鸡尾包同墨西哥包

可悉随尊便自减涵料

2012-06-17
5 分钟 (外卖自取)
  • 鸡尾包