2023-02-10
餐厅有好多樱花树布置, 墙上挂满大家嘅愿望, 感觉几有心思。除咗晚市放题, 呢度仲有台式甜品放题, Lunch 又提供60分钟定量火锅放题(星期一至五12:00-17:00, 公众假期除外), 几多选择。𓊈澳洲极上M7 $𝟸𝟿𝟾 + 𝟷𝟶%𓊉不同套餐最大分别系牛肉种类, 呢个套餐包括有澳洲极上M7, 精选牛板腱, 西班牙粟饲猪梅片, 日本鹿儿岛茶美豚梅肉同羊肉卷。另外提供其他火锅配料, 例如麻辣鸭血, 台式鲜虾滑, 黑松露花枝滑等。除咗嘢食, 甜品同饮品都系可以任点, 种类几丰富。➺ 招牌台湾麻辣汤 ✧ 台式寿喜烧麻辣汤好香浓, 固定辣度, 味道偏辣但好惹味。个人钟意牛肉配寿喜烧, 甜甜地, 唔会盖过牛肉味。➺ 澳洲极上M7有浓厚牛肉味道, 肉质几软腍。➺ 日本鹿儿岛茶美豚梅肉脂肪同肉嘅比例几好, 薄薄一片。𓊈 A5宫崎牛100G $𝟷𝟾𝟾𓊉见到 menu 有得散叫 A5宫崎牛, 所以就试吓, 一见到就哗一声, 因为d 雪花纹实在太靓, 放入寿喜烧锅轻轻灼熟, 肉质松软, 入口有即溶嘅感觉呀, 推介!♡♡ 食物, 甜品同饮品选择都好多, 上菜嘅速度都几快, 如果想食放题, 真系一个唔错
𓊈澳洲极上M7 $𝟸𝟿𝟾 + 𝟷𝟶%𓊉
➺ 招牌台湾麻辣汤 ✧ 台式寿喜烧
➺ 澳洲极上M7
有浓厚牛肉味道, 肉质几软腍。
➺ 日本鹿儿岛茶美豚梅肉
脂肪同肉嘅比例几好, 薄薄一片。
𓊈 A5宫崎牛100G $𝟷𝟾𝟾𓊉
♡♡ 食物, 甜品同饮品选择都好多, 上菜嘅速度都几快, 如果想食放题, 真系一个唔错嘅选择。