2024-05-11 63 浏览
前排喺日本见到好靓嘅樱花🌸返到香港仲好好挂住🙊Coffee Hwajeon推出咗一系列樱花产品🌸继续满足我对樱花嘅爱🩷全部都系粉红色好靓啊😍🌸初开樱花牛角包窝夫赏心悦目嘅初开樱花牛角包窝夫🥐每一口都好似感受紧樱花飘落嘅意境🌸酥脆嘅牛角包窝夫,外脆内软熟😛中间夹住咗厚厚嘅cream同士多啤梨芝士蛋糕🍓再配上樱花口味同造型嘅曲奇🌸、酸甜嘅士多啤梨干,侧边仲有雪糕添🍦超级丰富🤩🌸樱花满开刨冰卖相超靓嘅樱花刨冰🍧粉嫩嘅樱花粉色少女心爆发💓仲有好多樱花围住🌸刨冰口感柔软,清凉可口🧊系芬芳嘅樱花口味🌸会跟埋士多啤梨酱🍓加埋一齐食味道更丰富😛🌸樱花绽开棉花糖泡泡比甜蜜嘅棉花糖包围住🥰香浓顺滑嘅牛奶加上软绵绵嘅棉花糖☁️侧边仲有花花造型嘅饼🌸🌸樱花树下奶昔奶昔散发阵阵抹茶味🍵再加上樱花果酱🌸香浓奶味🥛甜甜哋但唔会好甜👍🏻每杯饮品都会跟传统韩国花煎饼🤩🦞龙虾炒年糕除咗甜品,Hwajeon亦有多款主食🍽️龙虾炒年糕🦞长条形嘅年糕烟韧软绵😛龙虾汁鲜甜浓郁🦞上面仲有啖啖龙虾肉😝

🌸初开樱花牛角包窝夫

🌸樱花满开刨冰