2011-02-06 12 浏览
  可能系快过年同埋周末的原因,今日要等位。虽然前面只有两个号,不过都等咗成三四个字,等位果阵,叫到你号码总唔可以即时入去,总要等多一个字,尼点唔系好明,如果入面总执紧台就唔好叫住下面人唧号码了,执好台先叫号码唔得咩?感觉真系唔多好!  上次来食小笼包已经被吓咗一次了,因为蒸过龙,皮已经溶咗,根本夹唔起,反而变成食哭泣的小肉包(总系25蚊4只)当时同友人总反省点解唔即时叫人换咗佢,而是哑忍。事过后真系有D后悔。  今日又行屯门,又嚟帮衬,唔系因为咩,就系睇到个门口放住一个抵食午餐套餐,32蚊任拣一个面,总有小食送,睇落去唔错,索性忘记上次的哭泣小笼包,再入去食。不过坐低先知,个午餐套餐系星期一至五×××玩嘢啊,今日冇总摆个门口做咩啊?!感觉再一次被骗嗱嗱声叫嘢食,食完好走人。点知又出事,我个猪扒汤面竟然变成吉列猪扒配清汤斋面T T!想揾个侍应嚟解释,但人地上来果阵真系叫猪扒汤面wor,又一次哑忍食完。  真系唔明点解次次来帮衬都要比D“惊喜”我?尼间嘢系屯门唔算差了,定系我运气唔好?值得反思~!  总有比钱果阵,埋单系×8,谂住个两蚊比贴士,点知找钱果阵,总转登帮你唱散另外个十蚊成大饼
×××玩嘢啊,今日冇总摆个门口做咩啊?!感觉再一次被骗

总有比钱果阵,埋单系×8,谂住个两蚊比贴士,点知找钱果阵,总转登帮你唱散另外个十蚊成大饼,点啊?想叫我地比12蚊贴士啊?不如去抢!
2011-01-29
  • 担担面