2020-11-03 698 浏览
疫情放缓,心思思又想食放题,荃湾不嬲多选择,但我地都系钟情满屋,因为呢度既寿司多款拣又好味😋新出既有火灸双重芝士三文鱼卷、意大利黑醋双重芝士鳗鱼卷🍣黑松露吞拿鱼酱油渍寿司,烧香左既芝士铺系寿司卷既面上真系好吸引🥰黎到我亦一定叫最钟意食既香芒软壳蟹卷,劲开胃,仲有忌廉芝士鳗鱼玉子烧🐟芝士龙虾沙律军舰🦞黑松露赤虾寿司🦐蟹膏皇帝蟹脚寿司🦀 寿司款式又多又定期更新,最紧要好食😍佢个盐烧牛舌 加埋柠檬汁真系无得输😋盐烧鸡软骨太好味我朋友都食左几串先够喉!寿司好食刺身都唔会有问题,估唔到呢度既煮物好得!新出既有瑶柱蟹肉海皇粥同竹笙瑶柱蟹肉翅,蟹同蚬劲多,鲜味足!御品饱汁烩花胶,花胶大件、好淋好入味。甜品仲有燕窝炖蛋,认真估佢唔到!黑松露芝士鸡翼(无骨啖啖肉)同炸香芋球,我都极力推荐。雪糕每人可拣一款Haagen Dazs/movenpick/dreyers,仲有甜品同雪条,雪米滋任食,觉得单调仲有爆谷🙊
寿司

新出既有火灸双重芝士三文鱼卷、

瑶柱蟹肉海皇粥
盐烧牛舌

刺身
御品饱汁烩花胶

雪米滋

,仲有甜品同雪条,雪米滋任食,觉得单调仲有爆谷🙊
2020-10-29
瑶柱蟹肉海皇粥