2009-09-20
外面的格掉像很雅致的高级的餐厅,见 lunch time 总是好多人排。有机会食入到去自然有一定期望。先说空调,实在太冷了,叫了换位或较细冷气几次都好像没反应。同事为了证明真的尚有风仲特登折了台纸的角去证明有风。叫了 Garlic Bread - 完全无乜 garlice 味,一定咁难失手既都失左手。粉卷with 扎肉 - ok ,味不算太浓,扎肉唔够弹牙。生牛河 - 我唔食生牛肉,所以试了浸熟左的,成碗都系above average 既。越式抄碎米饭 - 个饭极似 cous cous,粒粒都似得好埋,真系好易无晒口感同无味。炸猪扒够香口,挽回 d 分。个 mushroom 蛋都系无乜味,要架酸辣 sauce。本来想问清楚个 waitress呢样系咩黎,但佢好似唔识定唔想解释咁样对我。蔗虾 - 蔗味不多,虾肉都够既,外表卖相都几靓舖头装饰还蛮有特式像有好多Saigon图片但就与食物水准不付。服务不 professional,听错我地要乜都仲会笑?因为对其有期望而落得如此收场,应该不会番桌了。
有机会食入到去自然有一定期望。
粉卷with 扎肉 - ok ,味不算太浓,扎肉唔够弹牙。
蔗虾 - 蔗味不多,虾肉都够既,外表卖相都几靓
服务不 professional,听错我地要乜都仲会笑?
因为对其有期望而落得如此收场,应该不会番桌了。