'红色既门口同满天既灯笼,充满左越南既风情。*香茅牛串伴秘制咸蛋黄酱 - 不过不失,试过一次就够~*经典越南法包 - 法包"hon"到好脆,朋友一咬系听到声既脆😂虽然表面白脆入面都唔会太硬!口感超丰富,材料有好多 猪肝酱、扎肉、青瓜、红萝卜等等。因为好多蔬菜感觉好健康哈哈*潘切直送小墨鱼春捞檬 - 朋友一咬旧墨鱼就好大反应,佢话因为冇试过系餐厅食过有墨鱼入面有膏。因为系水上人 以前由细到大都系屋企先会食到,我就更加冇食过啦哈哈。粒粒墨鱼都好涨卜卜,夹埋清爽既蔬菜丝同酸酸甜甜既汁 岩晒最近呢D湿湿笠笠既天气~*热玫瑰椰奶 - 首先系鼻腔充斥住玫瑰味,暖暖既椰奶都好岩系冬天饮。📍Lúa铜锣湾东角道26号怡安大厦1楼13-15号舖及地下13-16号舖
'
红色既门口同满天既灯笼,充满左越南既风情。

香茅牛串伴秘制咸蛋黄酱 - 不过不失,试过一次就够~

📍Lúa