招聘中
$19,000-$25,000
月薪 (面议)
第二次嚟啦夹埋写返个食评先!欣赏佢麻油乌🐔面!香!汤底感觉好补身!虽然系有少少味精feel.不过呢个就系台湾味道喇!所以都饮咗一半佢既汤,台湾人最钟意饮呢啲鸡汤~正!个面呢我好钟意呀因为好滑呀~口感唔错!鸡始终唔会用到台湾鸡所以鞋鞋鞋地啰~❤️蕃茄牛肉𠮶个汤底都好好饮,酸酸香香的感觉,好多牛筋添!叫咗个铁观音,nice !隔咗一日我又过嚟食咗!咁今次下午茶所以叫咗个甜品红茶𠮶个多士,之前同事推介都觉得唔错!然后嗌咗个盐酥鸡都可以啊!当然同台湾争小小啦但都OK啦!而家冇得去台湾食住呢个顶住先!😆不过略嫌少款(讲紧啲嘢食),如果再多少少款拣就好啦~嘢饮就觉得已经够啦好多好多款!等佢出啲季节性嘅嘢饮就好啦!例如而家荔枝咁多就可以整吓啲荔枝饮品啦!好似Starbucks咁~呢度服务可以啦、但而家好少揾到啲可以坐喺度慢慢食嘢嘅地方饮吓嘢好似以前嘅仙迹岩咁样。咁呢度的确系一个好地方如果尖沙咀计!美丽华唔会太多人,在这里倾偈唔错~
第二次嚟啦夹埋写返个食评先!

欣赏佢麻油乌🐔面!

❤️蕃茄牛肉𠮶个汤底都好好饮,酸酸香香的感觉,好多牛筋添!

叫咗个铁观音,nice !

咁呢度的确系一个好地方如果尖沙咀计!美丽华
唔会太多人,在这里倾偈唔错~