2009-06-23
既然冇当我有食评,唯有补完一次白酒汁蚬肉辣肉肠扁意粉,下图是冇位食家的图片http://www.openrice.com/UserPhoto/photo/0/7X/001KF1DAB8FFF8BA1884D3m.jpg是清清楚楚有蚬榖的,但我的扁意粉的卖相同相片出入几大,蚬肉冇连壳的,但冇乜问题,蚬肉至少冇沙,食落冇渣,味道ok,配料有杂菇,青椒,辣肉肠,辣肉肠不野味,配料配上白酒汁的扁意粉虽然味道只是一般,算是合格有余芦笋鲜虾天使面,一打开盖...什么芦笋鲜虾天使面居然连半条芦笋也没有,还够胆死叫芦笋,再看...天使面是有的,鲜虾亦有2只,但....天使面真的只有面,没有任何配料,冇杂菇,冇青椒....成碟野原全只有一堆面及2只虾,餐牌上最贵的意粉,价值98蚊,却只有一堆面及2只虾,芦笋没有了,配料不见了,这算什么?欺客.....得一堆面及2只虾,写左咁多字,仲想点?ok,一堆面同之前白酒汁蚬肉辣肉肠扁意粉的味道是完全一样的,但冇左配料真系冇晒分....2只虾大大只但肉实实的,味道是有的不是白煮,但整体真系唔似餐厅出品
白酒汁蚬肉辣肉肠扁意粉,下图是冇位食家的图片