2020-10-21
今日出旺角买野,买完肚饿就响附近食野,见到有间韩烧价钱唔贵,同好多野食,于是入去食😊果然无令我失望,入面有好多唔同款既前菜,熟食,冻肉,甜品拣,真系花多眼乱,唔知食边样先好😂😂牛肉质素好高,好新鲜,食得最多既其中一样😂其次都系牛,就系牛柳粒,牛舌,除左新鲜外,味道调得都岩岩好👍🏻👍🏻除左牛外,仲有多春鱼,间餐厅好贴心,响旁边有油,烧多春鱼时,皮会烂哂,贴左响铁板,但加左油就唔会,呢个值得一赞👍🏻👍🏻其余烧肉,仲有猪梅肉,鸡肉,鸭肾,鸡翼,吊桶,鱿鱼等等,款式太多不能尽录😂熟食方面,估唔到都有海鲜,青口够大只,够新鲜,虾🦐肉都好爽,唔错👍🏻仲有好多炸物,炸鸡🍗再加上蜜糖芥末式者韩式辣酱,好有韩式风味,真系好好食,鸡既外皮够脆,多汁,呢个都系小弟既其中一个推介👍🏻甜品方面🍦,有香芋雪糕,开心果雪糕,蜜瓜味雪糕,芒果味雪糕同埋红豆味雪糕,雪糕种类都算多。除咗雪糕之外,仲有嘅豆腐花,朱古力喷泉,桂花糕,椰汁西米糕等等。总括而言,性价比很高,大家经过可以一试。👍🏻👍🏻
总括而言,性价比很高,大家经过可以一试。👍🏻👍🏻