2018-11-15
呢间千贺之前已经有同事介绍俾我,今次终于book 到枱试下!起时代广场后面,地点好方便!一坐低,职员介绍完之后就叫我地可以选择汤底先,选择完可以出去出面攞熟食同配菜,唔怕饿亲!我地选择左鸳鸯锅,沙茶担担锅同冬瓜鸡白锅叫完汤底,职员好快就送上海鲜、刺身、安格斯牛小排、双目海鲜滑同酱爆手打姜汁贡丸旬之海鲜盛合海鲜新鲜,款式都多,蛏子同蚬好大粒,虽然跟人头免费送,不过质素都好好如果想再食,就要加钱啦象拔蚌五品刺身盛五款刺身,虾系大只既!除左希灵鱼,另外四款我都有食,新鲜既!三文鱼系腩位,够肥美!份量都足够,唔会全部都得一块!每样野都有,可以试多好多野!极上安格斯牛小排、双目海鲜滑同酱爆手打姜汁贡丸极上安格斯牛小排肉味多,牛肉又够滑墨鱼滑几特别,爽口弹牙爆手打姜汁贡丸:呢个食要小心,真系会爆汁!我又未试过呢款丸,同平时既酱爆丸唔同,几得意菜既选择都几多沙律吧都有!呢度嘅熟食比一般火锅放题多,而且熟食都多海鲜,味道唔错前菜冷盘炸物!会定期换菜式饮品要俾个like !!!真系好多款仲有自制菊花蜜,好饮,清热润喉火锅调味区呢间火锅胜在款式多,海鲜刺身虽然唔系任食,不过可以试完啱再加钱叫,起码可以试到
起时代广场后面,地点好方便!
我地选择左鸳鸯锅,沙茶担担锅同冬瓜鸡白锅
叫完汤底,职员好快就送上海鲜、刺身、
安格斯牛小排、双目海鲜滑同酱爆手打姜汁贡丸
旬之海鲜盛合
海鲜新鲜,款式都多,蛏子同蚬好大粒,
虽然跟人头免费送,不过质素都好好
如果想再食,就要加钱啦
象拔蚌五品刺身盛
每样野都有,可以试多好多野!
极上安格斯牛小排、双目海鲜滑同酱爆手打姜汁贡丸
极上安格斯牛小排肉味多,牛肉又够滑
墨鱼滑几特别,爽口弹牙
菜既选择都几多
沙律吧都有!
呢度嘅熟食比一般火锅放题多,而且熟食都多海鲜,味道唔错
前菜冷盘
炸物!会定期换菜式
饮品要俾个like !!!真系好多款
仲有自制菊花蜜,好饮,清热润喉
火锅调味区
呢间火锅胜在款式多,海鲜刺身虽然唔系任食,不过可以试完啱再加钱叫,起码可以试到好多野食!熟食既质素唔错,我地就算无加钱,都已经食到好满足!最重要系佢无限时,可以坐低倾吓计,唔洗食到好赶!