2021-09-26
1️⃣木瓜雪耳海底椰中式甜品款式一应俱全,连一个木瓜雪耳都有咁多款拣🤪海底椰对喉咙好,加上木瓜同雪耳,坚系够晒滋润,$30一碗又足料都抵,其他糖水舖系少啲见有咁多配搭嘅2️⃣补血红豆紫米露Marketing做得唔错,加「补血」两字即刻有强身健体嘅感觉🤣大量有pattern既花奶舖面,好彩我唔系抗拒花奶既人🤪感觉紫米份量比较少,个人比较钟意「结」啲嘅紫米露喇3️⃣清心丸数粒+烚蛋一只清心丸食极都食唔出系咩做(老板🧞见字可摸以解释下)好轫,非常轫,就嚟咬唔烂咁制,亦都冇乜味。鸡蛋就冇乜好讲啦,但师傅,都要收$3一只㗎🤭🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸因为入面冷气太冻而坐左去出面,出面座位头顶又有一大把风扇机吹到头晕晕,员工服务态度几好,见状主动较高个吹风口,值得赞下🤓
2️⃣补血红豆紫米露
3️⃣清心丸数粒+烚蛋一只