2023-12-23
天气转冷又系时候打边炉,今次黎到牛之锅,原来除左火锅之外,仲有好多唔同类型野食😍同朋友叫左风味烤鳗火锅放题:烤鳗+B套餐($316/位),任饮任食120分钟店内干净企理,卡位都够大,坐得几舒服😁QR CODE落单外,出面自助区有好多蔬菜配料可以夹😄饮品应有尽有,除纸包、罐装饮品外,仲有酒精类饮品同自家制樽装茶😄调味酱料区风味烤鳗:先送上烤鳗,佢有麻辣味同酱香味可以选择,我地拣左酱香味,烤鳗烧得好香脆,而且肉质几软嫩,用上佢哋特制嘅酱汁,味道香浓而唔会过甜😊食完觉得唔够嘅话,仲可以叫职员REFILL烤鳗添😎食完烤鳗之后,就叫职员加汤入锅然后打边炉食物陆续到齐,先影张大合照🤩肉类:叫左美国极上牛肉、美国肥牛肉、草饲牛舌、澳洲牛肩胛肉眼、五香鸡件等,牛肉简单渌10秒左右就食得,美国极上牛肉、美国肥牛肉肉质细嫩兼肥美,而且油份丰富😋澳洲牛肩胛肉眼有牛肉嘅鲜甜,入口即溶🤤五香鸡件入味兼嫩滑海鲜:有生猛海虾、原只鲍鱼、大扇贝、大白蚬、韩国蚝肉、滋补花胶等,原只鲍鱼入口爽弹,味道劲鲜甜唔会腻🤤蚝肉味道浓郁,花胶口感唔错,海鲜整体黎讲都几鲜甜😍火锅配料:炸鱼皮、腐皮响铃、芝士波波肠、手打牛肉滑、八爪墨
寿司:款式选择比想像中多,嗌左火灸芝士虾寿司、芒果吉列虾卷、黑松露带子寿司、海胆鱿鱼军舰、鲍鱼军舰、花之恋寿司、明太子龙虾沙律军舰、三文鱼沙律军舰,D饭唔会话一夹就散,水准都唔错😋特别一赞就系黑松露带子寿司,黑松露嘅香气同埋带子嘅鲜甜相互衬托,非常满足🤤
由烤鳗,再火锅、刺身、寿司、炸物、烧物、甜品,真系食极都仲有🤩食物类别选择多之余,最紧要系味道水准高,加埋职员服务效率都几高,赞👍🏻 补MENU