2006-01-11
10/1 12:30nn今日放自己一日假, 同男友黎食lunch buffet,$178位吾系平.食物款式确实颇多,可以媲美一般酒店既dinner buffet.有6-7个counter,沙律,芝士,sashimi,sushi,中西汤各一款,车仔面,粥,烧"尾",烧牛肉,咖哩,蒸鱼,炸鱼,甜品有souffle,pancake,waffle,bread pudding,和菓子,豆腐花,红枣糖水,rapsberry mousse,choco cake,黄金糕,椰汁糕,茶果,糯米糍,西米糕,热情果奶冻,葡挞.雀巢雪糕.但味道真系好一般!无边样食物味道觉得特别突出.服务合格,环境都可以,枱与与之间有足够空间.但食物系buffet黎讲系重点呢!我地有coupon,一位free,埋单$193,只系HSBC Plantium同AE plantium先有15% off.个人认为食吾过!
但味道真系好一般!无边样食物味道觉得特别突出.