2024-11-21
久唔久都会想大食一餐,日式放题系个好选择,特别系呢间🥢御满屋日本料理🎏 里面嘅环境新净,座位阔落,装修舒服又精致,食物款式又多又新鲜,试过几次都好满足😋经典-三重新鲜刺身江洋盛宴($308/位)自助区有麻辣小龙虾🦞、人参鸡汤、汁煮鲍鱼、爆谷🍿。冷盘嘅海鲜有青口、海虾、沙白。仲有甜品同水果🍉、各式茶饮、梅酒、清酒🍶任饮。寿司款式都好多,刺身方面特别推介呢度嘅赤虾,真系非常鲜甜😋 熟食方面、鲍汁烩花胶、牛肉寿喜烧都好好味。我仲嗌咗蒜蓉烧生蚝、羊鞍架、牛扒、蟹王粥、姜葱炒花蟹,个炒花蟹鲜甜又多肉,绝对唔系食空气!+$10仲可以食大闸蟹(3-3两半)🦀 ,开盖只只都爆膏✨ 比较特别嘅系香滑鲜味嘅牛油果蟹肉他他,印象中未试过日式放题店有得食👍🏻榴梿控必试呢度嘅榴梿放题:马来西亚极品榴梿,又大只又香滑。仲有猫山王榴梿炸弹,外脆内香!顶级享受🤤不得不提,呢度嘅雪糕好吸引,有Häagen-Dazs、Movenpick、Dryers拣,大食左2小时,临尾食到好饱都坚持要扫多2杯🤣
经典-三重新鲜刺身江洋盛宴($308/位)