2024-02-04 70 浏览
REDIVINE系一间非常精致既泰式西餐厅,装横可见用心,有种波希米亚风的感觉,仲有特色座位吊櫈,望落好有度假的感觉,打卡一流!鱿鱼青木瓜沙律 - 鱿鱼好爽口弹牙,青木瓜清新得来,酸辣得好过瘾,望住依盘沙律🥗五颜六色真系好有食欲!煎焗澳洲羊架 - 其实我好怕羊肉的膻味,但处理得宜,佢既美味又会无人可比,抱住试试既心态去点,令我喜出望外!一上桌阵阵肉香味四溢,肉质嫰滑,肉味浓而不膻👍🏻小火山猪肋骨 - 我地问店员有咩推荐既时候,佢地话依个小火山猪肋骨系隐藏菜单,食完真系意想不到地有惊喜!一食落好有泰式风味,酱料酸酸地好开胃,重点系肉炆得好软腍骨肉非常易分离,有种入口即化既感觉,好好味!仲有配菜都唔马虎,我最钟意蕃薯🍠焗薯蓉甜甜地,好食😋朱古力榛子批 - 卖相非常用心,有朱古力、马卡龙、不同水果整成摆盘,好艺术🎨感,未食前先加分。内饀既朱古力同榛子味香浓,饼底由饼碎造成好有口感,完美既甜品为今日完美既一餐划下句号。依间餐厅真系好值得推荐,店员会时时留意我地既需要,态度亲切,食物美味,环境又好,唯一有个小缺陷系,餐厅位置唔熟路既人要细心揾下,希望佢地唔好俾依样野埋没左,可以更多人认识!