2019-01-02
小妹生日,Boyfriend同我庆祝,问我想去边食,我话想食下呢间放题。环境呢度好正,地方大,D位又阔,好好坐。综合那晚,我觉得呢度好多款式,每样食少少都好饱好饱。我最Buy佢D甜点,全部都系迷你杯仔,样靓款多又好味,那天好开心,出面有自助蕃薯任食,我好钟意食蕃薯糖水架! 重有Movenpick 雪糕比你食,成个雪糕柜,我好开心,因为食放题,甜野系我重头戏!至于饮品,真系好多款㨂! 至于其他,寿司水准平均,刺身OK,串烧好正,我的原只烧茄子好好食,好有蒜香! 另外有串烧如安东鸡串,鲭鱼和明太子酱烧肉子都好正。那晚的红酒烩牛舌,有水准,D牛舌好腍有酒味,好好食。那晚有鸡炖翅,都好正! 石锅蟹粥系一定要食,好鲜味。其实我同男友食咗好多款野,未能尽录,但系要赞上菜又快又准,好好。