2023-08-24 108 浏览
餐厅-泰澜镬地址-北角渣华道133号北角汇三期地下G7-G8号舖行街行到攰,最想有个地方可以食少少嘢休息下,今次同朋友经过试既呢间泰澜镬,我地两个都极度推介☺️👍🏻泰式生虾刺身食泰国嘢必叫,一共有八只。生虾好新鲜😊好有咬口☺️👍🏻仲叫咗金砖蒜蓉多士。多士炸到脆卜卜,一入口就好大浸蒜蓉味☺️份量好多好足料啊😚一大班人分享嚟食就啱晒😬😬点少得辣肉碎生菜包😬生菜🥬新鲜,辣肉碎份量够多,食落酸酸辣辣非常开胃,非常满足☺️👍🏻咖喱方面嗌咗镬仔黄金咖喱炒大虎虾同镬仔椰香青咖喱烧鸡扒。虎虾大大只,烧鸡扒嫩滑,鸡肉份量多😝非常好食☺️👍🏻好开心可以咁啱经过到呢间铺头😚座位阔落之余有人流但又唔会好嘈吵,好啱同friend一边食一边倾计☺️👍🏻👍🏻👍🏻
餐厅-泰澜镬
地址-北角渣华道133号北角汇三期地下G7-G8号舖