2018-05-23 1565 浏览
系女生都钟意tiffany & co啦! 可以去半岛酒店叹一个afternoon tea更加系女生梦寐以求。我记得之前半岛曾经同tiffany crossover做咗一个酒店大堂嘅下午茶,𠮶阵时都好想去食㗎! 但个价钱真系好贵呀!最后都放弃咗。今次俾我喺船上面叹一个tiffany & co. afternoon tea,谂住佢都系流流地㗎啦,点知原来唔系㖞。由下至上咁食上去,每一件我都觉得好好味呀! 除咗最顶层蓝色盒仔𠮶旧比较甜咗啲之外喇,其他我都觉得ok。朱古力唔会太甜有朱古力嘅香味, 三文鱼冇出水好新鲜, 面包唔会系硬嘅系新鲜软绵绵, 连杯coffee, cappuccino都系好饮㗎 !再加上一个宁静环境,悠悠嘅阳光照射著我,真系想躺下睡一睡呀!