2022-04-02 114 浏览
冰室嘅外型真系同名称一样好似柠檬一样咁黄🍋 食物种类就同平常嘅冰室差不多 星期日嘅早上 食早餐嘅人流都劲多证明呢间餐厅喺深水埗嚟讲都人气几高😺吉列鱼柳呢个欧陆早餐配料都几多 配香肠 西煎双蛋 丹麦多士 薯蓉😎 净系块鱼柳已经令人好开心😃 因为size好大 咬落口外脆内软 肠仔就正常味道啦😂 最特别嘅系呢度嘅多士系丹麦多士嚟㗎 咬落口甜甜地 而且质感比普通多士更佳 好似惊你唔够饱咁仲有啲薯蓉喺侧边 薯蓉食落口唔会太油腻🥔罗宋汤肠仔粒通粉呢啲反而几有惊喜 罗宋汤味道几好 茄汁味几浓郁 配落通粉度食更加开胃 呢个早餐会配炒蛋 丹麦多士🍞 其实食落口都几饱整体来讲餐厅食物质素唔错 个人觉得欧陆早餐嘅吉列鱼柳更加有惊喜 因为份量真系几大块㗎🥰 外脆内软咁真系一个Good Morning

吉列鱼柳
吉列鱼柳