今次走过一间唔错嘅餐厅,讲真,佢地𠮶啲汉堡真系正!先讲下个Cheese Burger,啲面包超松软,咬落有轻飘飘嘅感觉,好似云朵咁,而𠮶块牛肉扒呢,厚度啱啱好,多汁得黎唔会漏,简直系perfect!👌再嚟就系个Fish Burger,鱼柳真系厚身得嚟口感烟韧,食咗仲想再食。至于埋单加上𠮶份Combo嘅Strawberry Milkshake,冇晒cream之后清新好多,啱啱好嘅甜度,仲有啲士多啤梨粒粒嘅口感,真系令人饮得心花怒放🌸。夹埋个Black Truffle Fries,𠮶份香气真系扑鼻而嚟,松露味好重,简直就系薯条界嘅富贵兄😎。唔过呢,多咗啲松露酱就有啲过,有少少太rich。喺餐厅坐低嘅感觉都几chill,服务态度都好好,见到我个奶昔不稳定,即刻就有心机嚟换过,真系贴心!总括嚟讲,呢度嘅食物同埋气氛都好可以,下次想食汉堡,我一定会再嚟!🍔👍