2023-04-29
🇺🇸欧美工业风🤍🖤黑胶主题Cafe&Bar🍽️🍻开至凌晨一点夜晚chill聚🥳🥳#sdm深水埗 #sdm太子 #sdm小店 #sdmcafe #sdmbar 💛#和你食啲咩 💎 香烤柠檬玛利法国春鸡 $238值得一试‼️ (😋:8.3/10)👍🏻:烧春鸡几出色🐔烤到皮脆肉嫩🥳🤩切开真系有肉汁流出嚟!好Juice🤤调味亦啱啱好💯yum yum 👎🏿:。💎 黑松露杂菌意大利饭 $128可以一试✅(😋:7.8/10)👍🏻:黑松露味香浓😍菇菌数量都非常多🍄🍄但系意大利饭比较偏硬,我觉得口感可以煮淋翻啲,同埋调味方面有啲失准味道偏咸,可以淡少少🤏👎🏿:。💎 烟三文鱼墨西哥夹饼 $98可以一试✅ (😋:8/10)👍🏻:系超级足料嘅Taco🥳 不过有啲太足料😂🤣因为烟三文鱼本身比较咸,如果唔够饼皮会令人食到越嚟越咸🙈但仍然系好好嘅佐酒小食🌮👎🏿:。💎 Damn Lemon 🍋🍻 必饮💯‼️‼ (😋:9/10)👍🏻:非常推介俾大家💯💯连平时嘅我唔算钟意饮啤酒嘅我🍻都觉得好易入口,劲想encore嘅感觉🤩🤩入面除咗啤酒味之外,仲有啖啖嘅柠檬香味🍋令杯洒非常清新☘️👎🏿:。💎 What A Peach 🍑 一般
💛#和你食啲咩
💎 香烤柠檬玛利法国春鸡 $238
值得一试‼️ (😋:8.3/10)
💎 黑松露杂菌意大利饭 $128
可以一试✅(😋:7.8/10)
💎 烟三文鱼墨西哥夹饼 $98
可以一试✅ (😋:8/10)
💎 Damn Lemon 🍋🍻
必饮💯‼️‼ (😋:9/10)
💎 What A Peach 🍑
一般⭕️ (😋:6.5/10)
👍🏻:系蜜桃气水嘅mocktail,似系平时餐厅嘅特色饮品🍹冇乜mocktail 嘅感觉
环境:7.7/10
服务:7.5/10 (有加一服务价)
价钱:人均约$200
性价比:7/10
📍 桂月 (深水埗)
深水埗汝州街75号地舖
可以 follow @sikdmeh_foodie 支持下我哋😙 每星期都会更新唔同餐厅🍽📍带大家喺香港周围食💛
#香港 #香港好去处 #香港美食 #太子 #太子好去处 #太子美食 #太子cafe #长沙湾黄店 #深水埗 #深水埗美食 #深水埗黄店 #深水埗 cafe #深水埗好去处 #cafe #香港cafe #hkcafe #桂月 #太子bar #深水埗bar #gwai3jyut6