2022-02-16 41 浏览
疫情之下冇咗晚市🙃呢日一早去到港岛郊游,下午早啲行完山顺便喺港岛医埋肚😋喺北角慢慢行咗一个圈,喺琴行街近海边位置发现呢间外观新颖、内里装修富怀旧风嘅fusion餐厅,引起咗我哋嘅兴趣,睇下啱唔啱食先😎墨西哥脆片配牛油果酱 (跟餐+$35)呢个小食系啤酒加钱跟餐嘅,每次饮啤酒都好钟意食呢款墨西哥脆片,贪佢好味得嚟又送到酒😆配埋清新健康嘅牛油果酱,可以轻微减少罪恶感😀咸蛋黄卡邦尼烟肉意大利粉 ($96)卡邦尼意粉就食得多,但系将佢fusion成为咸蛋黄卡邦尼就真系未食过🤔未食之前真系好好奇,究竟会系咩体验呢? 成碟意粉质感做得好Creamy,钟意食咸蛋黄嘅朋友有福了,佢绝对会开正你𠮶瓣,每条意粉都沾上浓浓嘅咸蛋黄酱,配上卡邦尼必备好拍档烟肉,成碟意粉食得相当满足😄👍青酱鸡肉Pizza ($87)难得咁好心情可以饮返两杯,当然唔少得另一样送酒嘢Pizza啦。青酱鸡肉Pizza,简单而直接,面头有少少火箭菜,呢份Pizza份量都唔细,绝对系对得住呢个价钱😃呢个钟数有Happy Hour优惠!女朋友叫咗杯Riondo Prosecco,我就饮咗杯Suntory生啤!出街食饭嚟讲,呢个价钱相当抵饮
墨西哥脆片配牛油果酱 (跟餐+$35)
咸蛋黄卡邦尼烟肉意大利粉 ($96)
青酱鸡肉Pizza ($87)
呢个钟数有Happy Hour优惠!女朋友叫咗杯Riondo Prosecco,我就饮咗杯Suntory生啤!出街食饭嚟讲,呢个价钱相当抵饮!