2020-07-04 149 浏览
去foodcourt食饭可以一次过满足好多个愿望!嚟到屯门Go Go Mall(即系雅都楼上,小编终于改到口),除咗食鸡同食甜品,都仲有章鱼烧食! 😋 Wasabi五郎(四粒)$26 望到餐牌觉得好熟面口,原来佢哋系一年前喺红桥搬过嚟!红桥𠮶档小丸子出名就应该全屯门都知,小编几年前都食过😆 本来想食大葱次郎或者飞鱼子三郎,但手临落单又心郁郁想挑战吓wasabi。Wasabi超大嚿,无返啲技巧嘅话真系会好难顶,食第一粒𠮶阵真系哭𠹌佐😢 之后学识首先用条脷顶咗嚿wasabi入粒章鱼烧入面先再咬😂 四粒章鱼烧下面收埋咗大量木鱼片,加多啲沙律酱一齐食可能会无咁忘我!因为粒wasabi太刺激,都唔系试得太真,可能因为小编呢排太为食搞到食大咗个口,觉得好似唔够大粒唔够喉🤭

😋 Wasabi五郎(四粒)$26
Wasabi五郎 (四粒)

2020-07-02
Wasabi五郎 (四粒)