2016-12-21
首先要赞下呢度既职员,服务态度好好!同埋佢地真系好辛苦,地下果层坐满有成十几枱,我果晚有六枱到。因为蒸气㶽要职员禁果部蒸气机,每蒸一样野几分钟到,一够钟就会响bibi ,职员就会过黎夹食物俾我地。甘多枱走黎走去都几辛苦,但服务仲好好,抵赞!因为系朋友介绍先黎呢度,佢之前食完话好正,海鲜大又鲜!我食完之后觉得。。。果然无介绍错!超正!第一次黎,保守啲,叫左个298餐!职员首先帮我地蒸左个埾子,三四分钟左右,佢仲加左啲菜蒲上去,话甘样食好味啲!圣子上有葱花、生熟蒜蓉同粉丝。好爽口,又多肉,加埋啲配料食,正!美国石蚝湿纸巾甘大只!本身以为蒸完会缩水,但一啲都唔会,反而更涨卜卜!一啖落去,啲肉汁流晒出黎!好林,好似食紧“”鹅肝“”甘林,甘creamy 哈哈日本大元贝蒜蓉加粉丝食,绝配!马刀贝自己买亲整都好多沙,但呢个无沙,又多肉,正!青口大大只,唔点酱料更食到原汁原味,好好味!中虾肉够实,够爽,鲜味!肉丸真材实料,好弹牙!蒸完仲大粒啲添!有牛肉丸、猪肉丸、鲮鱼球同墨鱼丸!菜心无油,但做到油菜甘爽甘嫩!排骨南瓜粥争少少唔系好棉,不过唔系煲左好耐,已经好好,又有海鲜既精华!正!不过唔记得叫职员走莞
第一次黎,保守啲,叫左个298餐!
职员首先帮我地蒸左个埾子,三四分钟左右,佢仲加左啲菜蒲上去,话甘样食好味啲!圣子上有葱花、生熟蒜蓉同粉丝。好爽口,又多肉,加埋啲配料食,正! 美国石蚝
湿纸巾甘大只!本身以为蒸完会缩水,但一啲都唔会,反而更涨卜卜!一啖落去,啲肉汁流晒出黎!好林,好似食紧“”鹅肝“”甘林,甘creamy 哈哈 日本大元贝
蒜蓉加粉丝食,绝配! 马刀贝
自己买亲整都好多沙,但呢个无沙,又多肉,正! 青口
大大只,唔点酱料更食到原汁原味,好好味! 中虾
肉够实,够爽,鲜味! 肉丸
真材实料,好弹牙!蒸完仲大粒啲添!有牛肉丸、猪肉丸、鲮鱼球同墨鱼丸! 菜心
无油,但做到油菜甘爽甘嫩! 排骨南瓜粥
争少少唔系好棉,不过唔系煲左好耐,已经好好,又有海鲜既精华!正!不过唔记得叫职员走莞茜,唔中意食既朋友记得啦! 食完晒之后,会送上桂花糕做 甜品。好清香,够弹 朋友果然无介绍错,我都会推荐其他朋友。相信我会再黎!下次试多啲其他海鲜!