2022-05-06
【中环抵食台湾之选大推介😋】呢间台湾菜一入去已经FEEL到好正宗,好似店员都系讲普通话🇹🇼食完真系觉得呢间超好食😭佢系真系兰桂坊上面🤣选择多之余,价钱又唔贵,表示我一定要再食多次😤.🍴外省牛肉面(半筋半肉)牛肉面系大推介‼️少少辣🌶但食落有好浓牛肉味!牛肉有牛筋同埋牛肋条🐮食落去完全唔韧👍🏻加埋啲面软硬粗幼啱啱好,每条面都吸咗啲汁,超级无敌推介😍‼️.🍴火腿蛋饼蛋饼食到好香蛋味😋好似去咗台湾𠮶啲早餐店🥺🥳个皮又唔厚,够晒薄,好食😍除咗火腿蛋饼,仲有其他味,eg. 原味!芝士、肉松……总有一款啱你食🤪.🍴卤肉饭佢啲卤肉饭细细碗🍚卤肉肥瘦比例啱啱好👍🏻食落去仲有啲辣菜甫,好JENG😍.🍴咸酥鱿鱼炸鱿鱼个皮唔会太厚,食落去又唔会好咸🤪份量都算多,有好多旧👍.🍴盐酥鸡 鸡有啲似平时食开嘅香香鸡,每啖都系肉😂够晒台湾风味🇹🇼外皮炸得好脆👍🏻调味啱啱好😍-🔖MENU好多选择,便当、牛肉面、蛋饼、饮品、台式小吃都有好多款🤩.🕖午市、夜晚时间都多人,可能要排一阵队⏰.😷大家记著等疫情好返啲先去试💪🏻-💎推介指数: 💎💎💎💎💎💡性价比:✨✨✨✨✨🍴ENCORE指数: 💛💛💛💛💛(佢有劲多台式小吃同埋拌面我都
🍴外省牛肉面(半筋半肉)
🍴火腿蛋饼
🍴卤肉饭
🍴咸酥鱿鱼
🍴盐酥鸡
🕖午市、夜晚时间都多人,可能要排一阵队⏰
😷大家记著等疫情好返啲先去试💪🏻
💎推介指数: 💎💎💎💎💎
💡性价比:✨✨✨✨✨
🍴ENCORE指数: 💛💛💛💛💛(佢有劲多台式小吃同埋拌面我都好想试😍)