餐厅: 新意達
资讯:

2018-06-12 117 浏览
老实讲 呢次真系第一次食印度菜😍朋友介绍 原来印度菜唔一定要系重庆大厦嫁🤣🤣反而呢到更加正宗 价钱合理 而且大份🤣🤣几旧水叫到我地成枱都系野食 而且坐低发现成间铺头都系印度人 得我地一枱香港人食 可想到 呢间铺头有几正宗喇😍😍😍😍🤩🤩呢碟名堂系铁板芝士🤤🤤食落好香 因为炒过黎 口感仲好似豆腐tim 不过仍然保留到芝士香味😍😍食印度野 紧系要有咖哩喇!叫左2款🤤黄豆同菠菜咖哩❤️呢间印度餐厅 特别之处系 佢系全素食嫁! 所以岩哂平时点咖哩 剩系d肉系到 所以呢个素菜选择都唔错👍🏻我个人比较喜欢呢个菠菜咖哩 因为比较香同似我地平时只味😍😍咖哩紧系配簿饼喇🌮🌮簿饼都有2页meau选择 多到呢🤣🤣上面2款都系点酱食 个人比较喜欢超长超大条个个 因为好脆🤤🤤新鲜炸完就拎出黎 口感好似食紧薯片一样❤️❤️我地几个女仔真系食唔哂🤣🤣我地叫左个磨菇汤试一试佢 好香磨菇味 而且汤底好足料 超多磨菇 一边食一边饮🤤🤤老实讲 我未见过咖哩角咁大旧同埋咁多料🤣🤣呢旧野真系唔流 一定要食黎试试👍🏻👍🏻🤩印度饭真系第一次食 唔好睇佢细细碗咁 其实佢深不见底 超超超大碗 食极仲有🤣🤣而且佢d米唔系我地平时食开泰国或者日本
老实讲 呢次真系第一次食印度菜😍

麦味同原味簿饼

咖哩紧系配簿饼喇🌮🌮簿饼都有2页meau选择 多到呢🤣🤣

磨菇汤

咖哩角

而且佢d米唔系我地平时食开泰国或者日本米 真系用印度米嫁🤩🤩比平时较长较幼 所以都几特别 真系值得一试
印度式芒果沙冰

除左有新鲜果汁之外 仲叫左印度式芒果沙冰 佢特别在比起平时杰身 但好滑好香 黎得呢到紧系要试特别野喇❤️❤️
铁板芝士
黄豆咖哩同菠菜咖哩