餐厅: 雙辣屋
资讯:

2017-01-08 797 浏览
自己本身冇乜食印度野,见倒街放左个招牌,念住八下所以走左入个商场仔睇下有乜咖哩食,老板原来系印度人,见倒价钱吾贵,老板又有诚意,就把心一横入去试试,一坐低,老板好细心咁讲解个餐牌,咁我地3人叫左个二人餐加个一人餐,一人餐就叫左咖哩牛腩加白饭,前茶有咖哩角,二人茶都有咖哩角,主菜就叫左烤鱼块,黄咖哩鸡,仲有个印度薯仔加蛋咁,仲有白饭同薄饼,捞咖哩一流,饮品就叫左印度啤酒,马沙拉茶同一杯柠水,甜品有芒果布甸,全部即叫即整,整体非常满意,价廉物美,3人食每人130倒,吾叫酒同拉茶可以平d,全餐都系用品用心之作,非常推荐!
杂菜汤,意想不到的味道
咖哩角