2012-11-09
近日睇到某饮食书仔介绍这间餐厅点好,所以自问抱住一试及系咪点都要医肚的心态去会一会他!店舖比较难找,要call 餐厅救我,贴心的服务员竟然还落名店坊楼下接我还细心介绍这期promote ,我心想现在香港真系生意恶做!回到正题!一坐低先正杯大 Hoo. 价钱算平,只卖40,老婆就要red wine $42. 在老铜和这个地段来讲系好平,乜乜out 系好气氛,但系个个都煲烟,想死!No more BS. 今次我地点左个 Seagfredo pizza 和 homemade 意大利云吞,Pizza 好好味同都几thin. 系数佢唔够 burn同臭焦味。云吞劲鬼佬,坚al Dante , 老实讲以大部分香港人食惯的意粉,未必like 这个硬度 或明白鬼佬正宗意份系点!老婆同我就like爆😎。我地仲点左佢地今期推的芝士焗波龙,每人限叫一份,价钱系😱$35,呢个价你仲想点!我系个好精明的香港人,但系坚觉得好平,自己去批发买都唔得啦!最后我要左杯黑啡,好得!!期望下星期同老婆再来同埋最紧要老婆大人like!!