2019-04-17 207 浏览
间餐厅个名真系好特别,朋友提议佢,每一次我都以为佢问多我一次吃甚么。我地平日中午去食晏,有lunch menu。如果系平日去,中午12点前会多位好多,一过左12点就劲多人。同埋要人齐先可以入座,所以一个人早啲去排队先都无乜用。因为见到隔离枱点炸鸡排卤肉饭,都几大份。如果以中环区黎讲,60-70蚊有咁多野包野饮都算几抵。先讲个饭,卤肉都几多,不过我会钟意甜少少,啲卤汁又唔算咸又唔甜,我觉得有少少淡,但胜在份量多,同埋加左葱,食落唔肥腻。个鸡排炸得好好,唔油,炸皮好薄,肉都几嫩滑。但如果可以重味啲就好啦,我感觉自己食紧健康鸡排,我点鸡排就系为左唔健康🤗食左9个字左右,一放下箸,店员就叫我地空张枱出黎啦,好彩我地都准备走🤣不过出去比钱既时候,收银既店员就好礼貌咁同我地讲:不好意思啊,希望照顾出面排紧队既客人,比佢地唔使晒咁耐。都明白既。其实算系有人情味。如果系想好好地长时间倾下计,可能呢度唔适合,但想食个快饭,咁呢度就好ok la。