2018-04-16 701 浏览
日日经过都见到排哂长龙,今日终于的起心肝去试。7:30到,等咗唔使5分钟就有位!起莲好好,因为落雨又冻,俾我地入去坐住等。本来谂住叫两个红烧半筋半肉,但落单时介绍我地试下蕃薯汤底,一人试一款,又推荐我地食鸭血。(好彩听话,因为两款推介都好食)麻辣鸭血 老板娘力极力推介!一上枱未食已闻到香味!食落麻香不辣,一定要食!红烧半筋半肉面,汤头零味精,面质弹牙,牛肉淋而入味,而且份量足料,性价比高蕃茄半筋半肉面,个人比较喜欢依款,汤头较浓但都系无味精,好香蕃茄味,同样牛肉份量多,连旧萝卜吸哂汤嘅精华!卤味-甜不辣,百页豆腐,卤蛋钟意食辣嘅人一定一定一定要食个自家制辣酱,我地食完忍唔住问超莲有无得卖。整体食物同服务都好好,下次会再试埋麻辣汤底!

麻辣鸭血
红烧半筋半肉面

蕃茄半筋半肉面

卤味

卤味-甜不辣,百页豆腐,卤蛋

整体食物同服务都好好,下次会再试埋麻辣汤底!
2018-04-16
麻辣鸭血