2017-09-27 123 浏览
食订左既葡萄菜啦。前菜食常见既炸马介休球 Traditional Portuguese Salted Cod Potato Fritters $55,其实有个加芝士系推介。虽然话系咸鳕鱼,但有薯仔中和咸味,一粒接一粒,都唔洗饮水。热辣辣面包配香草牛油同黑榄仔 绿榄仔。猪仔包既包!好软,系好似食脆片,点左榄油好重油味,应该叫埋汤,嘻嘻。1/4葡式烤乳猪 Roast Suckling Pig,要pre-order先有得食 $280。乳猪下有饭,饭系微酸 有提子红椒青椒 仲有葡国腊肠炒饭,嗯 好解乳猪既油脂。但饭太软口。猪皮有点晶莹剔透,带浅黄色。乳猪肉都嫩,特别好浓油味,乳猪底有香料,入味既。仲有是日推介蓝带焗卢鱼,配菜有cheese potato芝士薯仔,薯仔 烧蕃茄 西籣花。鱼上有脆脆,鱼皮硬带炸脆,好一流!必食!鱼肉净食,系可以享受哂卢鱼独有鲜味。如点配红汁,鲜中带浓。环境不错,装饰都有好多葡萄嘅感觉,好阔落。
食订左既葡萄菜啦。

虽然话系咸鳕鱼,但有薯仔中和咸味,一粒接一粒,都唔洗饮水。

如点配红汁,鲜中带浓。

环境不错,装饰都有好多葡萄嘅感觉,好阔落。