2022-09-17
⭐️Kebab Bistro⭐️📍: 尖沙咀么地道16号半岛大厦地下2号舖⏰:11:00am-02:00am尖东个度好多外卖小店,岩哂啲同朋友饮完野想食宵夜既人,今晚经尖东返屋企既时候经过呢间Kebab Bistro闻到好香,原来系新开张既外卖小店,一于买返屋企做宵夜先😌😌😌🐓转转烧鸡肉卷Chicken Roll ($68)呢个人气推介既转转烧鸡肉卷闻落好香,皮薄馅靓,入面超足料,用转转烧烤过既鸡肉依然保持嫩滑多汁,配料有紫洋葱,番茄同生菜,口感清新唔会好油腻,正呀😍🐏土耳其烤羊肉串Lamb Shish Kebab ($98/2串)烤羊肉串既份量都几多,食落唔会好干同好膻,配埋新鲜爽脆既沙律菜好开胃👍🏻👍🏻👍🏻🥭芒果乳酪 ($25)食左两款咁浓味既鸡肉同羊肉要饮返杯冰冻既饮品先得,我就拣左夏天当造既芒果乳酪,芒果新鲜够香甜,配埋奶香十足既乳酪好夹,推介~💯💯💯
📍: 尖沙咀么地道16号半岛大厦地下2号舖
⏰:11:00am-02:00am
🐓转转烧鸡肉卷Chicken Roll ($68)
🥭芒果乳酪 ($25)