2019-02-01 116 浏览
前几日生日食完好多好西 就想食下日式火锅 而且咁岩行过klb既时候见到牛角咁岩有寿喜烧食 而且听讲日本人只会系喜庆节日先会食既 所以女友就话去食下啦呢间店既最大特点就系可以自做寿喜烧 而且十分正宗 感觉上可以同女友享受到煮煮乐 十分warm而且都有正宗既寿喜烧食法教我地食 好正呀!!!!!佢地一开头比我地既肉 分别有肥牛 牛舌同猪肉就已经好够食 而且质素都唔差 staff就话食唔 够可以再叫 之后我地再叫肥牛 牛肉都系一样咁高质 都算好抵而且更加有个杂菜盘比我地到左重头戏 我地就开始自制寿喜烧啦 一炒落去既时候 个香味十足 左右2边既人都系到望住我地 十分吸引之后我地就开始 食火锅啦 火锅就好似大家平时打边炉咁 冇咩特别 之后甜品就有女友钟意既哈根大师 女友都食到十分enjoy识食一定会去食牛阵既正宗寿喜烧同火锅 因为真系几抵食同好味 下次有开心野一定会再黎

而且都有正宗既寿喜烧食法教我地食 好正呀!!!!!

之后我地再叫肥牛 牛肉都系一样咁高质 都算好抵
而且更加有个杂菜盘比我地