2020-12-26
之前去荷兰第一时间试咗香港冇得食嘅Churro, 估唔到返到嚟之后开咗一间专门店! (≧∀≦)见到人哋打卡啲相咁靓仲以为一间Cafe添!细细间舖位已经有几个打卡位,而且系门口嘅Menu实在太可爱了! 如果佢有地方坐低嘅话我一定会成日嚟!打卡friendly(*゚∀゚*) : 📸📸📸/5Price💰S'MORES --- $58我同朋友share一个焦糖味啱啱好,半溶嘅棉花糖churro同雪糕超级夹!而且雪糕非常好食,竟然$50就可以食到呢个水准,真系超抵 ! (((o(*゚▽゚*)o)))♡而且brownie都好好食!Feel到系自己整唔系出面买!朋友仲同我讲话其他味道仲好食!一定一定再嚟试!推荐值💡:⚜️⚜️⚜️⚜️/5如果佢有得坐嘅话我一定比满分! 性价比实在太高了,$58就可以食到高质嘅甜品,而且食完非常满足! 最近见到排队嘅人少咗,应该因为限聚令,好希望佢可以挨到呢个疫情_´ཀ`」 ∠):
打卡friendly(*゚∀゚*) : 📸📸📸/5
Price💰
S'MORES --- $58
朋友仲同我讲话其他味道仲好食!一定一定再嚟试!
推荐值💡:⚜️⚜️⚜️⚜️/5