📍意大利人主厨 有不少特色意大利料理😻 好多未见过既菜式都好想试 平日都满座 book位时段只有2个slot 1830/2000 不过要唔介意店面细小空间狭窄😹 因为每枱间距仲少过茶餐厅 真系为食物味道去! 🌀 Spatzle Cream & Bacon 系bacon and cheese macaroni改良版 不过系用spatzle board整成 形状唔会好统一🙈 系介乎意粉与饺子皮之间 (我最初睇以为系粟米😹) 入口好烟韧实在 cheesy & creamy 好好食但好快会觉得漏 不建议1人食用🌀 Tortellini Aurora 成个mixture都好特别~Chef 表示用咗secret Sauce😹 粉红色酱汁系加咗秘制调味既番茄酱 酱汁份量刚好沾满每一颗云吞 微酸口感略为中和芝士云吞的饱滞感🫶🏼 很令我在意🥹 chocolate cake 使用黑朱古力 甜中带苦味 甜而不腻 口感就因为雪太耐 令蛋糕质感太实在干身
📍

🌀 Spatzle Cream & Bacon