2023-12-28 455 浏览
收工Happy Hour就食我最钟意嘅Comfort food:Pizza!喺公司附近揾到呢间意大利餐厅,用上特制焗炉新鲜制作,零舍香脆烟韧🥰• Vitello Tonnato $138牛肉薄片被一层吞拿鱼蛋黄酱覆盖住,吞拿鱼味道较浓,有啲抢咗牛肉嘅风头🤔• Red Prawn Carpaccio $218同样地做成薄片嘅红虾刺身,以热情果酱调味,酸甜清新😌 • Salsiccia e Porcini $190即叫即制,正宗拿玻里式Pizza!面团经两日发酵,令饼底呈现口感外脆内松软嘅状态,Topping份量十足,呢款口味主要配料系香肠同蘑菇,最正路无得输嘅配搭,另外佢哋都有其他特别啲嘅口味例如系Carbonara✨• Steamed Sea Bream & Baby Spinach $268鱼肉去好晒骨,食落啖啖肉!而调味相对简单,主要都系食返鱼肉本身嘅清香☺️• Panna Cotta $70带有浓郁奶香,但略甜😕• La Chiara "Black Label" $88• Cobbler $70

• Vitello Tonnato $138

• Red Prawn Carpaccio $218
同样地做成薄片嘅红虾刺身,以热情果酱调味,酸甜清新😌

• Salsiccia e Porcini $190

• Panna Cotta $70
带有浓郁奶香,但略甜😕

• La Chiara "Black Label" $88

• Cobbler $70