2023-04-22
想食美味又经济嘅高级烧肉?嚟呢间就啱喇...朋友喺广州嚟香港,带佢去Shopping之后,梗系要试下日本正宗烧肉体验啦!🌟烧肉 LIKE🌟来自日本东京嘅一人烧肉专门店烧肉 LIKE分店众多,位处购物集中地,如铜锣湾、旺角、上环信德中心主打一人烧肉体验,「美味、快捷、超值」🔥不可不试啊!今次我拣左🐂日本产和牛上级肩肉&牛五花套餐朋友拣左🐂LIKE 套餐套餐配白饭、和风汤及泡菜或迷你沙律白饭系日本珍珠米,粒粒晶莹饱满迷你沙律蔬菜够新鲜,沙律和风汁够开胃烧肉 LIKE用自助手机点餐及付款系统,好方便。具备除烟技术的个人及共享式无烟烤炉,食完唔会成身油烟味,可以同朋友慢慢边食边倾!..🐂日本产和牛上级肩肉&牛五花套餐$160/100g识拣就梗系拣高质和牛烧肉 LIKE嘅日本产优质和牛系稀有部位─上级肩肉其肉味浓郁,比其他部份较具嚼劲牛肉与油花比例恰到好处形成漂亮嘅霜降纹理轻轻烧一阵就食得入口超软腍,牛味好浓郁牛肉控唔可以错过呢款套餐💓..🐂LIKE 套餐港币$102/150g /港币$135/250g呢个套餐系No.1!超人气烧肉 LIKE特选烧肉组合,一次过试匀几款精选部位。牛舌爽口弹牙、牛
想食美味又经济嘅高级烧肉?
嚟呢间就啱喇...
🌟烧肉 LIKE🌟
来自日本东京嘅一人烧肉专门店
主打一人烧肉体验,「美味、快捷、超值」🔥不可不试啊!
今次我拣左
🐂日本产和牛上级肩肉&牛五花套餐
朋友拣左
🐂LIKE 套餐
套餐配白饭、和风汤及泡菜或迷你沙律
白饭系日本珍珠米,粒粒晶莹饱满
迷你沙律蔬菜够新鲜,沙律和风汁够开胃
🐂日本产和牛上级肩肉&牛五花套餐
$160/100g
识拣就梗系拣高质和牛
烧肉 LIKE嘅日本产优质和牛
系稀有部位─上级肩肉
其肉味浓郁,比其他部份较具嚼劲
牛肉与油花比例恰到好处
形成漂亮嘅霜降纹理
轻轻烧一阵就食得
入口超软腍,牛味好浓郁
牛肉控唔可以错过呢款套餐💓
🐂LIKE 套餐
港币$102/150g /港币$135/250g
牛舌爽口弹牙、牛横膈膜有嚼劲
胸腹肉够厚,油而不腻
咁大份都只系$135,仲要够高质
真心经济实惠!
朋友食过好回味🐂
约定临走前再嚟食多次呢!