2021-10-13 553 浏览
辛味噌拉面 $98 (推荐✨)
拉面系幼面,质地弹牙爽口,拣咗硬面,唔会过硬,口感非常好!汤底浓而不腻,猪骨汤底浓郁,饮落唔咸,辣度同猪骨汤嘅平衡做得好好,辣得嚟唔会盖过猪骨汤嘅清甜 ,而且汤底够热,唯一败笔位系在于味噌味较弱!配料丰富,有木耳,高菜,葱花,紫菜。叉烧半肥瘦,表面有微微烧过,带有焦香,入口软滑,正! 冻蕃茄 $22消暑好物,冰冻蕃茄劲新鲜🍅,配埋不死嘅芝麻酱,再加少少盐一齐食,真系🤤令人想一口接一口,可再 Encore!唐杨炸鸡翼$58 即叫即炸,皮薄肉质嫩滑,味道普普通通~如果你对鸡翼好有要求就唔好点啦!🔖总结:拉面真系好掂,猪骨汤底出色,系我食过最钟意嘅猪骨汤底拉面,而且店员超 Nice !推荐!
辣味噌拉面

辛味噌拉面 $98 (推荐✨)
冻蕃茄

冻蕃茄 $22