2018-08-06 769 浏览
之前经过九龙城见到呢间咁多人排队就打算下次试下~今次同朋友两个人去, 因为知道呢间野多人, 座位都唔多, 所以就约早D约左7点, 就唔驶点等位啦! 😄我地今次叫左4款野食, 包括串烧, 菠萝炒饭, 飞天椰菜苗 同 炸虾饼呢间餐厅既厨房同串烧系分开既, 厨房唔大,  出野食都有D耐, 而串烧除左堂食一路都听到有好多外卖单, 串烧都大约等左25分钟最先黎既系炸虾饼, 几爽既, 不过感觉有DD过左火喉同偏油跟住上既系菠萝炒饭, 炒得唔错, D饭粒粒分明, 够干身! 👍🏻到个飞天椰菜苗啦, 个姐姐话因为D椰菜苗唔够, 所以俾D芥兰我地, 由于价格相差20蚊, 我地问个员工咁计几钱? 个员工就话减返我地10蚊~都fair既!炒得岩岩好, D菜仲几爽, 不过略嫌油左DD至于D串烧呢, 个沙爹汁几好味, 另一只泰式辣汁对我而言就太辣啦....泰国菜黎讲都价钱都算中等以下少少既, 不过迟左去既话预左要等位同上菜时间会更耐但系食完果晚成晚都几口渴, 可能一黎味精多, 二黎泰国菜偏浓味吧?!整体而言不过不失啦!
之前经过九龙城见到呢间咁多人排队就打算下次试下~
最先黎既系炸虾饼, 几爽既, 不过感觉有DD过左火喉同偏油
炒得岩岩好, D菜仲几爽, 不过略嫌油左DD
整体而言不过不失啦!
炸虾饼
串烧鸡翼, 鸡肾, 墨丸, 猪肉, 牛肉