餐厅: 渝薌烤魚
资讯:

2024-02-14 10 浏览
呢排成日黎九龙城揾食,但系食得多太多泰国野,想食下其他,衬呢排冻冻地就去左食烤鱼,见到个个都食烤鱼食到好滋味,即刻试下先! 🟠 香麻辣味烤鱼因为同行者有人唔食得太辣,所以叫左小辣,不过都好满足,满满既辣椒、花椒,我地叫左细半条都好够食,份量十足,鱼肉肉质嫩滑,我地仲加左娃娃菜同红薯粉,沟埋啲汁同花椒真系令我食指大动呀😳😳😳 🟤 香辣东风螺有咬口又好鲜香惹味,岩晒送酒,食到停唔到口,正丫😍 🔴 烤羊鞍烤得够香,够juicy,怕羊膻味既人可以食呢个,因为佢羊味虽然浓但唔会觉得臭,好食👍 ⚫ 烧鲜白鳝串钟意食鳝既人记得叫,啖啖肥美鲜甜又无骨,鱼既表面炸到有焦香脆身,里面又唔会好干

🟠 香麻辣味烤鱼

🟤 香辣东风螺
有咬口又好鲜香惹味,岩晒送酒,食到停唔到口,正丫😍

🔴 烤羊鞍

⚫ 烧鲜白鳝串