2021-11-07 20 浏览
𝒞𝒽𝒾𝓃𝑒𝓈𝑒 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝐻𝓊𝓃𝑔 𝐻𝑜𝓂环境光猛干净,座位舒适,一黎就有一碗热水比你洗餐具,好衞生,只系播歌稍嫌大声左𝘥𝘋 饭好大碗好多𩠌,仲有丰富配菜(卤水蛋、菜、酸菜、豆卜),店内有𝘱𝘰𝘴𝘵𝘦𝘳 教点样品尝鹅肉,讲到好似品酒咁好𝘱𝘳𝘰👍🏻有醋同埋卤水汁比你点,个人觉得食鹅加醋感觉无咁腻,食豆卜加卤水汁就更惹味🌟卤水双拼饭 ($75)双拼拣咗鹅肉同墨鱼🦑鹅肉走晒骨,好入味,又唔会太肥,墨鱼片都唔会韧,卤水汁加埋少少鹅油捞埋𝘥饭一齐食好正🥰🌟金牌卤水鹅片饭 ($75)大大块鹅片,肥瘦适中,肉质松软🦆🌟餐饮叫左热奶茶、热柚子蜜,好少有餐饮唔使加钱都有得叫柚子蜜,宜家秋风起饮就啱晒🤣🌟卤汁时蔬(+$24)叫左个芥兰平衡下多肉的一餐,几大碟,𝘥菜好嫩,有少少卤水汁味📍日日香鹅肉饭店红磡民泰街41号黄埔新邨远荣楼地下C2号舖

🌟卤水双拼饭 ($75)

🌟金牌卤水鹅片饭 ($75)
大大块鹅片,肥瘦适中,肉质松软🦆

🌟卤汁时蔬(+$24)

📍日日香鹅肉饭店
红磡民泰街41号黄埔新邨远荣楼地下C2号舖