2021-11-23 168 浏览
今次巴辣烤鱼性价比极高,鱼方便有沙巴龙趸、江团鱼同凌波鱼。口味方面有香辣、酸菜、泡椒同鲜青椒选择,唔食得辣既朋友都一样照顾到,有蒜香同蕃茄。,配料选择都有好多,食物质素高,份量足,而且烤鱼价钱包埋四款配料,非常抵食 香辣沙巴龙趸一系唔食,食就要食最好既,我地专登拣左沙巴龙趸,因为食过甘多间烤鱼唯一嚟度有沙巴龙趸,一定要试下。龙趸表皮炸得香脆,内里肉厚而且结实嫩滑,虽然拣左香辣味,但都食到汤头好有鱼汤既鲜甜。配搭左豆卜、腐竹、蒿笋同金针,吸晒d麻辣汁好入味 紫菜响铃嗌左个唔系度度都有得食既紫菜响铃,紫菜加添左响铃既香味 鸭血食麻辣汤又点可以少得鸭血 麻吉烧麻吉烟烟韧韧,吸晒辣辣汤头,愈食愈过瘾 大大杯龙凤柠乐平时火锅炸鱼最怕就系唔够野饮又怕唔够冻,大大杯装就岩晒,龙凤柠乐用左柠檬同柑桔,酸酸甜甜解辣

香辣沙巴龙趸

紫菜响铃
嗌左个唔系度度都有得食既紫菜响铃,紫菜加添左响铃既香味

鸭血
食麻辣汤又点可以少得鸭血

麻吉烧
麻吉烟烟韧韧,吸晒辣辣汤头,愈食愈过瘾

大大杯龙凤柠乐
2021-11-23