2023-10-15
🔖贵妃鸡粥鸡粥系佢地招牌 梗系想试试😙 鸡粥好绵,有鸡油,粥水有鸡味。鸡件几滑,而且都多肉,但味道就不是太香鸡味。整体不错👍🔖香脆炸两肠粉份量有三条,油条炸得几香脆,而且皮不会太厚,点埋鼓油 甜酱 等等 好好食 食落都唔太油腻🫶🔖XO酱叉烧炒蛋蛋嘅份量极多 炒蛋几香 有d牛奶炒滑蛋嘅感觉 另外配埋叉烧同葱花 令整体味道加分 唔会只有蛋太寡 精髓在于佢个XO酱 令成个蛋更加惹味 𩠌饭真系一流~ 🥰🔖火腿炒米粉配料有火腿丝、洋葱丝、蛋丝,米粉炒得几香,食落好香咸香,令人忍唔住食多几啖😋🔖养颜蛋白杏仁茶杏仁茶整体唔错,蛋白同杏仁茶都几滑,入口唔会有渣,另外杏仁味都几香,不过就略嫌未够重杏仁味,如果再重味d就更正😗🔖另外野饮就嗌左一杯热柑桔蜜同一杯七喜话梅柑桔冰,两杯整杯嘢饮都滋润喉咙,饮完几舒服。
🔖香脆炸两肠粉
🔖XO酱叉烧炒蛋