2023-02-01
想试呢间正宗西班牙churro专门店好耐🤩🤩佢地既churro即叫即制,可以配搭唔同既糖衣同雪糕~款款都超igable!!小店空间不大,但都有少量位置堂食~而且采用开放式厨房,可以睇到店员即场制作👩🏻🍳!感觉几特别❤️❤️🍨Cookies and Cream $60✨黎到一定要试下佢地既新地杯!!脆皮朱古力雪糕🍫配上Oreo味churro🥨,面层洒上Oreo饼碎~口感好丰富😋😋每啖都充满Oreo同朱古力香,超邪恶呢👍🏻👍🏻🥨Churros Gift Box $168✨一共有6款口味churro,我就拣左Oreo、榛子酱、半熟香烤棉花糖、焦糖牛奶、抹茶配七彩果味麦片同士多啤梨酱配彩虹糖碎口味~~望落色彩缤纷!咬落香脆可口,甜而不腻❤️❤️仲有3款酱料可以拣,包括朱古力酱、榛子酱、海盐焦糖酱、焦糖牛奶酱~啱哂钟意食甜点既朋友😍😍
🍨Cookies and Cream $60✨
黎到一定要试下佢地既新地杯!!
每啖都充满Oreo同朱古力香,超邪恶呢👍🏻👍🏻
🥨Churros Gift Box $168✨
望落色彩缤纷!咬落香脆可口,甜而不腻❤️❤️