2021-06-11
系香港冇乜地方可以食到churros,见到尖沙咀呢间TWIST & BUCKLE 专卖churros,可以拣唔同既toppings同埋跟唔跟雪糕。夏天黎食紧系要拣翻个有雪糕架啦🥰食完之后好满足,觉得绝对值得再encore! 1⃣️S'Mores($58)Churros 加雪糕再加烧到半融既棉花糖、brownies同埋一块朱古力饼干。棉花糖烧到入口即融超正🤤同埋好好既系,啱啱攞到杯churros既时候,影影下相粒棉花糖跌左落枱,我同个店员讲完个店员即刻烧过旧比我,好nice🥰雪糕加埋焦糖酱够晒邪恶,甜甜地食到啲奶香味😌真系令人忍唔住一啖一啖咁食。 个主角churros好crunchy!真系做到外脆内软!本身S'Mores唔系跟呢款churros 既,但系我问个店员可唔可以换,跟住换左crunchy matcha!抹茶酱既味道唔系好食得出,但系面头铺满晒啲甜甜脆脆既谷物片,真系好正好好食!
1⃣️S'Mores($58)