2019-04-13 38 浏览
今日早左收工,去红磡接男朋友放工一齐食饭!红磡原来好多非连锁式经营既食店,有好多望落都唔错行过宝石戏院,见到有间食贵州米线既,贵林米线就食得多,贵州米线第一次见!望望个menu,酸酸辣辣,岩哂我小食有好多款,大部分都可以自己拣辣度。米线自选配料竟然有成45款😳实在太多选择,我懒得谂,拣左贵州遵义牛肉米线🤣除左米线,仲有另外4款粉面,任君选择~牛肉好惹味,肉质香嫩,遵义米线比一般米线较粗厚,好有咬感,汤底既酸味同辣味好衬。男朋友既豆角肉燥米线,豆角酸酸地,好开胃。除左米线同𩠌外,每碗既配菜都好丰富。有生菜,竹笋,酸豆角等。除左米线,我地仲嗌左凉拌三鲜,好爽口,特制的调味麻辣汁,别有风味。食到好辣既时候,要嗌返d饮品中和一下!连饮品都有14款,真系好多选择食完同老板娘闲谈左一阵,原来呢到系新铺,之前旧铺头细少少,又旧d,宜家新铺干净左,又可以坐得舒服d啦
望望个menu,酸酸辣辣,岩哂我
除左米线,仲有另外4款粉面,任君选择~